Vinduespudser Fyn

Professionel vinduespudser Fyn. Vinduespudsning kan være en træls og langvarig opgave, som mange foretrækker bliver løst af en professionel vinduespudser. Ved at bruge Flemmings Rengøring sikrer du, at arbejdet udføres hurtigt og effektivt, uden at der efterlades striber og pletter på ruden.

Vi har 30 års erfaring med vinduespudsning, så vi ved, hvad der skal til. Foruden vores store erfaring bruger vi også professionelt værktøj, hvilket giver et perfekt slutresultat.

Flemmings Rengøring kan også hjælpe der, hvor det er svært at komme til, som f.eks. ved høje bygninger. Vi fik som nogen af de første vaskeanlæg i bilerne, hvor vi kan vaske op til tredje sal, samt “besværlige” vinduer, med kalkfrit vand.

I dag bliver ca. 80% af vinduerne vasket med vores anlæg. Foretrækker du at få vinduerne håndpudset, kan vi selvfølgelig også klare det. Vi tilbyder både vinduespudsning til privat og erhverv. Så sidder du og har brug for en vinduespudser i Bogense til en lille villa, eller har du en stor kontorbygning i Odense, så står Flemmings Rengøring altid klar til at hjælpe.

Vinduespudsning, rengøring og måttevask

Uanset om du er privat eller virksomhed, hjælper vi dig gerne med vinduespudsning på Fyn. Udover vinduespudsning, tilbyder vi også rengøring og måttevask. Endvidere har vi tilføjet corona-rengøring til vores sortiment. Med os får du således en partner, der kan hjælpe med det meste indenfor rengøring.

Vi er altid i dialog med dig

Hos Flemmings Rengøring bestræber vi os på at være den bedste vinduespudser på Fyn og sågar i hele Danmark. Derfor er dialog med vores kunder ekstremt vigtigt. Vi tager altid en snak med kunden, så vi kan skræddersy den bedst mulige løsning. Har du spørgsmål undervejs, eller bare vil have en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer: 40 45 96 41

 

Vinduespudser Fyn