Vinduespudsning i Bogense

 

Hos Flemming’s Rengøring tilbyder jeg professionel og effektiv vinduespudsning i Bogense og omegn. Ofte er vinduespudsning en langvarig og træls opgave, som mange tit udskyder. Det resulterer så i endnu mere beskidte vinduer, som bliver mere besværlige at rengøre. Med mine mange år i branchen, har jeg skabt et kendskab til de mest effektive midler og metoder til vinduespudsning. Det betyder at jeg kan tilbyde vinduespudsning, som ikke efterlader striber og pletter på ruden. 

 

I dag bliver ca. 80% af vinduerne vasket med vores anlæg. Foretrækker du at få vinduerne håndpudset, kan jeg selvfølgelig også klare det. Jeg tilbyder både vinduespudsning til privat såvel som erhverv. Så sidder du og har brug for en vinduespudser i Bogense til en lille villa, eller har du en stor kontorbygning i Odense, så står jeg altid klar til at hjælpe.

 

Flemmings Rengøring kan også hjælpe der, hvor det er svært at komme til, som f.eks. ved høje bygninger. Vi fik som nogen af de første vaskeanlæg i bilerne, hvor vi kan vaske op til tredje sal, samt “besværlige” vinduer, med kalkfrit vand.

Vinduespudser i Bogense

Jeg bestræber mig altid på at være den bedste vinduespudser på Fyn og sågar i hele Danmark. Derfor er dialog med vores kunder ekstremt vigtigt. Vi tager altid en snak med kunden, så jeg kan skræddersy den bedst mulige løsning. Har du spørgsmål undervejs, eller bare vil have en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at ringe på telefonnummer: 40 45 96 41