Erhvervsrengøring Fyn

Ønsker du professionel og skræddersyet erhvervsrengøring på Fyn, så skal du vælge Flemmings Rengøring. Vi lægger vægt på professionalisme og grundighed, så du kan få en skinnende ren arbejdsplads. Dårligt og beskidt indeklima kan i værste tilfælde resultere i sygdom, hvilket vi gør alt for at undgå. Et samarbejde med os sikrer dig rene lokaler, som i sidste ende giver glade og sunde medarbejdere. Vi praktiserer både rengøring efter fast aftale eller enkelte hovedrengøringer.

 

Flemmings Rengøring klarer også din corona-rengøring. Så du kan sikre minimal smitterisiko på din arbejdsplads – vi sørger for afspritning/desinficering af alle overflader, håndtag, vindueskarme m.m.

 

I vores mange år i branchen har vi erfaret, at kommunikation er en af de vigtigste elementer, når der skal laves aftaler omkring erhvervsrengøring. Derfor er vi altid i tæt dialog med dig som kunde. På denne måde sikrer vi, at arbejdet bliver løst præcis som ønsket. Kort sagt er vi et dynamisk og omstillingsparat rengøringsfirma, hvor professionalisme afspejles i vores arbejde.

 

erhvervsrengøring

Professionel privat og erhvervsrengøring på Fyn

Vi fungerer ligeledes som din private rengøringshjælp på Fyn. Der findes mange ting, som er sjovere end at gøre rent, og derfor er der god grund til at overlade det mindre sjove arbejde til os. Vi tilbyder professionel hjælp til rengøringen, så du altid står med et skinnede flot hjem. Du kan ringe og få en uforpligtende snak, så vi kan få afklaret dit behov – vi klarer både små og store rengøringsopgaver, og tilbyder også måttevask og vinduespudsning på Fyn. Vores aftaler kan altid justeres undervejs, så du får præcis den service som der ønskes. Ring til os på telefonnummer: 40 45 96 41